OVER ONS

Ease-up Carbon Solutions is ontstaan vanuit samenwerking tussen bestaande bedrijven Carbon Sailing en Prince FibreEase-up is een aanvullend product van Carbon Sailing en Prince Fibre.
  
De corona-crisis daagde uit om na te denken over het zogenaamde ’nieuwe normaal'. 
Hoe ziet klantvriendelijke dienstverlening eruit wanneer je op 1.5 meter afstand van elkaar moet blijven? Brainstormend zijn Carbon Sailing en Prince Fibre van start gegaan en tot een eerste idee gekomen. Door navraag in diverse branches, zoals bij horecaondernemers en bloemisten, leerden wij dat het toegankelijk, snel inzetbaar en vooral praktisch moet zijn.

  

 Zo is de Ease-up ontstaan!

De naam Ease-up verwijst naar de gebruiksvriendelijkheid van het hulpmiddel om op 1.5. meter van uw klant te blijven maar tóch op een klantvriendelijke manier diensten te blijven verlenen. Door het gebruik van het sterke maar vooral lichtgewicht materiaal Carbon is de Ease-up voor iedereen hanteerbaar óók met een drank-plateau met bijvoorbeeld 5 gevulde glazen.   Daarnaast en misschien vooral zorgt het voor een veilige manier van werken voor u, uw klant én uw medewerker.